Neprehliadnite

Stavebný ruch v Augusta National?!

 

Golfový klub Augusta National pripravuje zásadnú prestavbu, súčasťou ktorej je využitie pozemku odkúpeného od susedného Augusta Country Clubu. Za slávnou 13.  jamkou v ikonickom Amen Corneri vznikol priestor pre posun odpaliska. Tieto informácie potvrdili obrázky Google Earth. 

Ešte pre tromi sezónami zakúpil organizátor slávneho US Masters inkriminovaný pozemok za 25 miliónov dolárov. Podľa hovorcu Augusta National za odpaliskom 13. jamky bola vybudovaná servisná cesta. Ustúpila jej pôvodná jamka susedného ihriska Augusta Country Clubu, ktorá bola novo vybudovaná hneď vedľa.

V praxi tak vznikol priestor pre predĺženie „Azalky“, trinástky na Augusta National, ktorá je poslednou jamkou ikonického Amen Corneru, zrejme najslávnejšej časti akéhokoľvek ihriska na svete. Kedysi obávaná sekvencia jamiek 11, 12 a 13, ktorá zvyčajne rozhodovala na US Masters o víťazoch respektíve držiteľoch zeleného saka a porazených, však v posledných sezónach už toľko strachu nevzbudzuje.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv