Neprehliadnite

Reed má už kritiky plné zuby, obrátil sa na právnikov

 

S Patrickom Reedom sa čoraz častejšie spája nelichotivé pomenovanie podvodník. Americký golfista si pošramotil renomé údajným podvodom v pieskovej prekážke na decembrovom turnaji Hero World Challenge. Najnovšie však pohár jeho trpezlivosti pretiekol a analytikovi stanice Golf Chennel Brandelovi Chambleemu pohrozil súdnou dohrou.

Víťaz US Masters 2018 požaduje zámorského analytika, aby ho prestal obviňovať z podvádzania. Reed si údajne na ívente Hero World Challenge vylepšoval svoju pozíciu v pieskom bunkri. Zámorského borca, ktorý patrí medzi menej obľúbených hráčov medzi kolegami, po zhliadnutí televízneho záznamu odsúdili na sociálnych sieťach mnohí hráči, fanúšikovia aj zástupcovia médií.

Olej do ohňa prilial aj samotný Reed, ktorý bez potrebnej sebareflexie uviedol, že neurobil nič zlé. Lenže fanúšikovia mu to dali ihneď pocítiť priamo na turnajoch. „Účelom tohto dopisu je získať ubezpečenie, že sa zdržíte ďalšieho šírenia, zverejňovania alebo opakovania nepravdivých vyhlásení týkajúcich sa pána Reeda, vrátane akýchkoľvek obvinení, že ‚podvádzal‘ na Hero World Challenge na Bahamách,“ citovali médiá Reedovho právníka Petera Ginsberga, partnera newyorskej kancelárie Sullivan & Worcester.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv