Neprehliadnite

Na Reedovu hlavu padajú tvrdé slová, kritika aj na Havaji

 

Hneď prvý turnaj na US PGA Tour po Novom roku ukázal, že vášne okolo Patricka Reeda ešte zďaleka nevychladli. Dvadsaťdeväťročný Američan si na Turnaji šampiónov na Havaji musel vypočuť nepríjemný výkrik fanúšika v rozhodujúcej chvíli turnaja. A potom ho na sociálnej sieti verbálne nešetril ani bývalý hráč US PGA Tour.

Reed navyše turnaj nevyhral, a keď bol skutočne blízko, takže si nemohol dopriať ani pocit zadosťučinenia. Jeho (ne)úmyselné podvádzanie na decembrovom turnaji Hero World Challenge ohodnotila majoritná časť súperov a fanúšikov ako dielo podvodníka. Teraz musí za to platiť nepríjemnú daň. „Podvodník,“ zakričal ktosi z davu priaznivcov potom, čo Reed zahral svoj dvoj a polmetrový pat do birdie na tretej jamke play-off, ktorým sa mohol udržať v boji o celkové prvenstvo.

Nebol to ten dôvod, prečo loptička neskončila v jamke, ale z Reedovej reakcie bolo zrejmé, ako veľmi mu to bolo nepríjemné. O chvíľku neskôr Justin Thomas svoj podstatne kratší pat do birdie poslal do jamky a odsúdil Reeda k druhému miestu. Analytik stanice Golf Channelu Notah Begay zrejme neobľúbeného Reeda prečítal ešte lepšie.

„Je to niečo, s čím sa bude musieť vysporiadať. Nemyslím si, že sa niekedy dočkáme jeho ospravedlnenia. Nemyslím si, že to vidí rovnako ako mnoho ďalších ľudí. Naopak si myslím, že sa bude držať svojej verzie a rozhodnutia snažiť sa cez to preniesť a ísť ďalej,“ uviedol Begay, ktorému ešte v ostrejšom duchu sekundoval bývalý hráč US PGA Tour Chris DiMarco. Ten počastoval Reeda pejoratívnym slovným spojením opisujúce pánske prirodzenie.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv