Neprehliadnite

Legendárny Nicklaus má 80 rokov!

 

 Tretí januárový utorok oslávil legendárny golfista Jack Nicklaus v kruhu svojej košatej rodiny a najbližších priateľov okrúhle 80. narodeniny. Zlatý medveď sa už dávno prebudil zo zimného spánku a nechystá sa ani do dôchodku, pretože ešte stále má čo povedať k hre zvanej golf.

Nicklaus má spoločne so svojou ženou Barbarou, s ktorou sa oženil vo svojich 20 rokoch, päť detí a 22 vnúčat. Rok 2020 však pre neho je rokom plnom znamení a významných dátumov. Okrem osemdesiatin v júni uplynie 60 rokov od spomínanej svadby a cez Vianoce to bude 50 rokov spoločného života vo svojom dome v Lost Tree v North Palm Beach na Floride.

Napriek svojmu veku ešte Nickluas rozhodne neuzavrel účet a zďaleka nebilancuje. E3te nepovedal svoje posledné slovo. „Odísť do dôchodku? Na to skutočne nemyslím. Nikam odchádzať nechcem. Stále mám, ešte veľa vecí, ktoré chcem zrealizovať,“ povedal zástupcom médií na videokonferencii zo svojej pracovne.  Aj naďalej tak Nicklaus nebude meniť svoj denný rituál.

Skoro ráno aj neskoro  večer 20 minút cvičí vo svojej telocvični. Naďalej sa so svojou ženou venuje charite, ale stará sa aj o svoj biznis, ktorý mu vyniesol omnoho viac peňazí, ako samotné hranie golfu. Naďalej pôsobí ako dizajnér golfových ihrísk. Momentálne ich má rozostavaných deväť, pričom doteraz už postavil viac ako tri stovky ihrísk a na pätnástich z nich sa hrávajú aj turnaje US PGA Tour.

Aj naďalej Nicklaus s radosťou plní aj funkciu mentora pre špičkových profesionálnych golfistov. Zlatý medveď pomáha osobne svojimi radami hráčom ako sú Justin Thomas, Rickie Fowler, Dustin Johnson, Rory McIlroy a Patrick Cantlay. Tí si k nemu chodia pre rady, rovnako ako 30 ďalších profesionálnych golfistov jeho Bear’s Clubu v Jupiteri, ktorý založil v roku 1999. „Veľmi mi lichotí, keď mladí hráči počúvajú niekoho, kto má osemdesiat rokov,“ s úsmevom dodal Nicklaus.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv