Neprehliadnite

Diamond Resorts Tournament of Champions: Úvodný turnaj pre Mexičanku Lópezovú

 

Úvodný turnaj sezóny na LPGA Tour rozhodla až siedma dodatočná jamka, po ktorej oslávila mexická golfistka Gaby Lópezová druhý triumf v kariére. V dramatickom finále, ktoré pretiahlo súťaž v Lake Buena Vista na Floride až do piateho hracieho dňa, predčila japonskú súperku Nasu Hataokaovú.

Len trikrát v histórii elitného ženského okruhu bolo potrebné na rozuzlenie viac kôl play-off. V nedeľu sa nerozhodlo, pretože po piatich dodatočných jamkách stále nebola známa víťazka a ďalšie pokračovanie znemožnila tma. V hre boli stále dve hráčky, tretia účastníčka play-off, olympijská šampiónka a bývalá svetová jednotka Pak In-pe z Kórejskej republiky vypadla po tretej dodatočnej jamke.

Skúsená ázijská golfistka bola neúspešnou aktérkou predvlaňajšieho osemjamkového predĺženia na major turnaji ANA Inspiration v Rancho Mirage. Ešte o jamku dlhšie sa hralo v roku 2012 pri Kingsmill Championship a rekordné play-off sa uskutočnilo v roku 1972 v texaskom Corpus Christi, kde triumfovala Američanka Jo Ann Prenticeová až na desiatej pridanej jamke.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv