Neprehliadnite

Austrália v plameňoch, sestry Kordové urobili pekné gesto

 

Austrália bojuje s rozsiahlymi a smrteľnými požiarmi. Americké golfistky českého pôvodu sestry Kordové sa preto rozhodli pomôcť aspoň malou časťou svojmu obľúbenému kontinentu.

Finančná pomoc, ktorú venujú protinožcom bude závisieť od ich najbližších športových výsledkov. Ak by sme to chceli  rozmeniť na drobné, tak staršia sestra Jessica aj vo vynikajúcej forme hrajúca Nelly, venujú obetiam a postihnutým obrovských požiarov 150 dolárov za každé birdie a 300 dolárov za každý ígl.

Rodina Kordových má k Austrálii špeciálny a emotívny vzťah. Jessica ovládla Australian Open v roku 2012, Nelly vlani. Navyše, otec, bývalý československý tenista Peter Korda triumfoval na Australian Open 1998 a ich brat Sebastian tam ovládol dve dekády po otcovi juniorský grandslam.

Sestry Kordové nie sú však v týchto aktivitách osamotené. Ozvali sa aj ďalšie hráčky vrátane Austrálčanky Sarah Kempová. Tá na sociálnej sieti prezradila, že jej rodina mala šťastie v nešťastí, pretože je zhorela len časť plotu za domom.

-jj-

 

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv