Neprehliadnite

Životný úspech pre „Beefa“, stal sa čerstvým otcom

 

 

Vlaňajšia sezóna sa Andrewovi „Beefovi“ Johnstonovi nevydarila. Prepadol sa aj vo svetovom rebríčku, ale pokles športovej výkonnosti si vynahradil životným úspechom vo svojej rodine. Tridsaťročný obľúbený golfista sa totiž stal po prvý raz otcom.

„Beef“ si už užil slávu aj pády, prešiel si psychickými problémami a teraz sa pred ním otvára opäť krajšia životná etapa. Anglický golfista vyhral doteraz jediný turnaj, keď v roku 2016 triumfoval na Spanish Open na European Tour. Ale celosvetovo je omnoho populárnejší než mnohí iní hráči, ktorí majú na v zbierke viacero titulov.

Môže za to samozrejme nielen negolfový ležérny Beefov vzhľad v kombinácii s jeho nekonformnou a dobrosrdečnou povahou. Fanúšikovia si pochvaľujú jeho prístup a otvorenosť pri kontakte s nimi. Jeho popularita a často bohémsky život ho však zároveň aj ťahal ku dnu. Ostrovný borec si prešiel temným obdobím, ktoré sa prejavilo na jeho duševnom zdraví.

Správny životný rytmus „Beef“ opäť našiel aj vďaka zasnúbeniu s priateľkou Jodie Valenciovou na konci minulého roka. Teraz sa dvojici narodila dcérka Harley Noelle Johnston, s čím sa Beef pochváli na sociálnych sieťach. „Už viem, prečo všetci hovoria, že neexistuje lepší pocit, než keď sa vám narodí dieťa. Tak neskutočne ju milujem. Ďakujem za všetky milé správy, veľa pre mňa znamenajú. Všetkých vás milujem,“ napísal na „Beef“ na sociálnej sieti.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv