Neprehliadnite

Staysure Tour: Druhá golfová jar Paula Lawrieho, stal sa Nováčikom rok

 

Vek je len číslo. Presvedčil sa o tom nedávno škótsky golfista Paul Lawrie. Skúsený ostrovný borec, ktorý pred dvoma dekádami ovládol najstarší turnaj na svete – The Open, sa paradoxne vo veku 50 rokov stal Nováčikom roka na veteránskej Staysure Tour.

Výkon Lawrieho si zaslúži pozornosť o to viac, že kvôli operácii chodidla sa zapojil do súťažnej sezóny až v jej druhejh polovici. Škótsky veterán skončil aspoň raz na každom z troch pódiových umiestnení. Pamätné bolo jeho domáce víťazstvo na Scottish Senior Open. Okrem toho mal ďalšie dve pozície v Top 10. V Order of Merit obsadil jedenástu priečku.

Osemnásobný šampión z European Tour však na začiatku sezóny musel prekonať sám seba, pretože sa vrátil k súťažnému golfu po operácii nohy. “V mojom veku už to nebolo nič príjemné. Trvalo mi niekoľko mesiacov, než som to prekonal a znovu sa do toho dostal. Už som sa na to strašne tešil. Samozrejme mám stále ešte kartu na European Tour, budem teda mixovať obe túry dohromady,” prezradil Lawrie.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv