Neprehliadnite

QBE Shootut: Slovák Sabbatini medzi lídrami po druhej runde

 

 

Neskutočná dráma hodná nejedného divadelného autora sa odohráva na Floride, kde je tento týždeň na programe ľahko exhibičná tímová súťaž QBE Shootout. Medzi piatimi dvojicami, ktoré vedú so skóre -19, figuruje aj Slovák Rory Sabbatini s Kevinom Twayeom.

V tieni Prezidentského pohára Cupu bolo na Floride v sobotu na programe druhé kolo QBE Shootout, turnaja dvojíc, na ktorom štartuje viacero zaujímavých hráčov. Napríklad Bubba Watson, dvojnásobný držiteľ zeleného saka z US Masters. Ten hrá po boku Charlesa Howella III. a spoločne predvádzajú skvelý golf.

Spoločnými silami dostali skóre už devätnásť úderov pod par. Rovnaký kúsok sa ale podaril ďalším štyrom párom. Sobotňajšie greensomy, v ktorých obaja hráči hrajú svojou loptičkou a striedajú sa, pričom na každej jamke sa počíta výsledok lepšieho z dvojice, situáciu na špici ešte viac zamotali.

Okrem Watsona s Howellom delí vedenie ešte Brandon Todd s Billym Horschelom, J. T. Poston s Jasonom Kokrakom, Harold Varner III. S Ryanom Palmerom a Slovák Sabbatini s kolegom Twayeom. Ale ani za nimi nie je žiadna výrazná výsledková priepasť. Na skóre -18 sa dostala európska dvojica Ian Poulter – Graeme McDowell, na 17 ranách pod par sú ďalšie tri dvojice.

Odstup troch úderov už má Viktor Hovland s Matthewom Wolffom. O šampiónovi tak rozhodnú až nedeľňajšie fourbally. Jediná žena v štartovnom poli – Lexi Thompsonová je na samom chvoste leaderboardu so svojim partnerom Seanom O’Hairom. Ako jediní zahrali v sobotu nad par.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv