Neprehliadnite

Presidents Cup: Golfisti Medzinárodného tímu s kapitánom Elsom vedú

 

 

Golfisti Medzinárodného tímu bez Európanov rozohrali lepšie Prezidentský pohár. Výber kapitána Ernieho Elsa vedie v Melbourne nad favorizovanou americkou zostavou hrajúceho kapitána Tigra Woodsa po prvom dni 4:1.

Úvodný deň sa hrali fourbally, pri ktorých každý z dvojice v tíme hrá so svojou loptičkou, pričom sa počíta na jamke vždy lepšie skóre jedného z dvojice. Jediný bod v nich tímu USA aj vďaka šiestim berdíkom zaistil kapitán Woods spoločne s Justinom Thomasom. V ďalších zápasoch uspeli hráči Medzinárodného tímu bez golfistov zo starého kontinentu.

Juhoafričan Louis Oosthuizen s Mexičanom Abrahamom Ancerom zdolali jasne Dustina Johnsona a Garyho Woodlanda. Domáci hrdina Adam Scott a Kórejčan An Pjong-hon zdolali Brysona DeChambeaua s Tonym Finauom, Kanaďan Adam Hadwin a Kórejčan Im Song-če zdolali Xandera Schauffeleho s Patrickom Cantlayom a ázijský pár Japonec Hideki Macujama, C.T. Pan z Tchaj-wanu porazili Patricka Reeda s Webbom Simpsonom.

Medzinárodný tím, ktorý vyhral Prezidentský pohár len raz z 12 duelov, vedie nad Američanmi po prvom dni po prvý raz po 16 rokoch. „Takýto štart sme potrebovali a skúsime si vedenie udržať čo najdlhšie, až do konca víkendu,“ dodal Scott. Woods, druhý hrajúci kapitán v 25-ročnej histórii súťaže, sám predviedol vynikajúcu hru, ale musí vymyslieť pre dalšie zápasy úspešnejšie zloženie párov. „Ešte sme neprehrali a je pred nami dosť veľa golfu,“ poznamenal víťaz 15 major titulov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv