Neprehliadnite

PNC Father Son Challenge: Triumf Bernharda Langera so synom Jasonom

 

 

Tradičný decembrový turnaj otvcov a synov – PNC Father Son Challenge ovládli po druhý raz v histórii Bernhard Langer so svojim synom Jasonom. Nemecká família sa radovala opäť po piatich rokoch, keď tentoraz v play-off zdolala golfové klany Lehmanových a Goosenových.

V Orlande boli aj v nedeľu diváci svedkami veľmi nízkych skóre vo fourballoch. A spočiatku sa zdalo, že by si pre triumf mohol dôjsť John Daly so svojim potomkom, keď po siedmich jamkách boli sedem úderov pod parom. Na druhej deviatke sa ale Team Daly už zmohol “len” na štyri birdie a stratu, ktorú Dalyovci nabrali v prvom kole, už nedokázali stiahnuť. Do hry sa tak dostali páry, ktoré si to nakoniec rozdali o víťazstvo v rozohrávke.

V tej sa hneď na prvej jamke blysol nástupca Bernharda Langera Jason, ktorý poslal najskôr z asi 250 metrov svojou 3-drevom z ferveja na grín a potom premenil aj svoj ígl pat. Otec musel byť prirodzene nadšený a hrdý. “Videl som množstvo kľúčových úderov na majoroch a v Ryder Cupoch, proste všade. Pre našu rodinu ale toto lepšie dopadnúť nemohlo,” žiaril šťastím dvojnásobný šampión US Masters a víťaz 115 profesionálnych turnajov.

Šesťdesiatdvaročný Langer si záver akcie v podaní svojho syna skutočne užil a vychutnal: “Trafil neskutočnú ranu 3-drevom už vo finálovom kole, ale bol pár yardov krátky. Potom ale trafil ešte lepšiu ranu v play-off, dostal to tam z 270 yardov proti vetru. Je to niečo, čo nedokážem, nemám to v sebe a je zábavné to sledovať. Zvuk, ktorú loptička urobila pri impakte, bol pôsobivý.“

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv