Neprehliadnite

Olesen na súde, dánsky golfista pyká za excesy v lietadle

 

V závere kalendárneho roka nebolo Thorbjornovi Olesenovi príliš do spevu. Dánsky golfista totiž čelil na súde trom obvineniam, ktoré sú dôsledkom jeho údajného agresívneho správania počas júlového letu zo zámoria do Londýna. Opitý Olesen údajne sexuálne obťažoval cestujúcich, avšak sám sa cíti nevinný.

Olesen to zopakoval pred súdom Isleworth Crown, kde v rámci odvolacieho konania odmietol všetky tri obvinenia. Už predtým upozorňoval na to, že jeho chovanie ovplyvnilo užitie silných liekov. Hlavné pojednávanie je teraz naplánované na 11. mája 2020, kedy by mohol padnúť prvý verdikt. Trpkú príchuť života pocítil 29-ročný Olesen 29. júla, keď sa vracal na starý kontinent z turnaja WGC-FedEx St Jude Invitational.

Podľa dostupných informácií víťaz posledného Ryder Cupu a päťnásobný šampión European Tour to prehnal s pitím a na palube lietadla sa neovládal. Upokojil sa až po zásahu anglického kolegu Iana Poultera, ale ani tým to neskončilo. Keď Poulter znovu zaspal, mal Olesen obťažovať jednu z cestujúcich a okrem toho údajne tiež močil do uličky v prvej triede. Z lietadla British Airways ho ihneď po pristatí vyviedla polícia a následne ho tiež obvinili.

O týždeň neskôr, ho navyše suspendovala aj európska séria do doby, než sa jeho prípad vyrieši na súde. Už teraz je však jasné, že Olesen bude mimo hru prakticky celý rok, čo bude ďalej pritom nikto nevie. Už teraz sa dánsky golfista prepadol o dvadsaťpäť miest vo svetovom rebríčku, kde mu aktuálne patrí až 87. priečka. Navyše si nemôže zarobiť svojou prácou, pričom odhadom už prišiel o zhruba milión eur.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv