Neprehliadnite

Hero World Challenge: Reed pod palbou kritiky za (ne)úmyselne podvádzanie

 

Posledný malý incident rozhodne Patrickovi Reedovi renomé medzi hráčmi ani fanúšikmi nevylepší. Americký borec v 3. kole na turnaji Hero World Challenge dostal trest s dvom ranami za vylepšovanie svojej pozície.

Bývalý šampión US Masters a držiteľ zeleného saka sa bráni, ale nie je mu to nič platné. Zámorský golfista, ktorého charakter a správanie údajne naštrbili negatívne aj výkon tímu USA na poslednom Ryder Cupe, má skrátka pošramotenú povesť. Posledný incident sa odohral v piatok na jamke číslo 11 v Albany na Bahamských ostrovoch, ale už mu len málokto verí, že nejednal úmyselne.

Reed argumentuje tým, že z pohľadu zadnej kamery nie je vidieť, že svoju palicu nezaložil tesne za loptičku, ale až niekoľko centimetrov za ňou. “Nebol v tom úmysel vylepšiť si pozíciu. Myslel som si, že som dostatočne ďaleko od loptičky. Trest akceptujem, ale len preto, čo sme videli,“ povedal Reed po zhruba päťminútovej diskusii s rozhodcami. Golfista sa bráni, že v oboch prípadoch, keď realizoval cvičný švih, mal palicu zhruba 10 centimetrov za bielym projektilom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv