Neprehliadnite

Hero World Challenge: Reed aj kvôli penalizácii stratil na Bahamách vedenie

 

Americký golfista Patrick Reed obdržal v treťom kole turnaja Hero World Challenge na Bahamách dve trestné rany a prišiel o vedúcu pozíciu. Pred záverečným dňom klesol až na šieste miesto so stratou troch úderov na krajana Garyho Woodlanda.

Reeda potrestali za počínanie na jedenástej jamke, kde pri nácviku odpalu dvakrát odhrnul piesok pri loptičke a mierne si tým vylepšil pozíciu pre zahranie úderu. Vlaňajší víťaz US Masters sa hájil, že sa nesnažil získať výhodu. Rozhodcovia však konštatovali, že nie je rozhodujúce, či išlo o zámer.

Videl som to na videu, je to penalizácia dvoch úderov. Akceptujem to,“ reagoval Reed, ktorý pred tretím kolom viedol turnaj organizovaný americkou hviezdou Tigrom Woodsom pre 18 pozvaných hráčov o tri údery. Populárny Woods figuruje na delenej tretej priečke o dva údery za Woodlandom. Druhé miesto patrí Švédovi Henrikovi Stensonovi, s ktorým sa pred penalizáciou delil o pozíciu Reed.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv