Neprehliadnite

Hero World Challenge: Organizátor Woods začal víťaznou exhibíciou

 

Hviezdny Tiger Woods ovládol v pondelok vlastnú exhibíciu pred turnajom Hero World Challenge, ktorý hostí jeho nadácia. Americký borec vyhral v šesťčlennej show, keď vo finálovom súboji zdolal Jordana Spietha. 

Akcia s názvom Hero Shot at Baha Mar bola prvou zábavnou akciou poltucta elitných hráčov z US PGA Tour pred íventom Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch. Šestica súťažila v presnosti úderov na terč vo vzdialenosti 130 yardov, teda približne 119 metrov. Každý z hráčov mal šesť pokusov.

Za nie príliš presný zásah získal 100 bodov, za presnejší zásah 200 bodov a pokiaľ sa niekto trafil do bieleho kruhu, uprostred ktorého sa týčila vlajka, získal 500 bodov. V prvej dvojici na sebe narazili úradujúci šampión Race to Dubai Jon Rahm a Henrik Stenson. Do ďalšieho kola postúpil švédsky reprezentant.

V druhej dvojici sa radoval z postupu Jordan Spieth, keď porazil Garyho Woodlanda. Tretiu dvojicu tvoril Woods s Brysonom DeChambeauaom. Woodsove rany boli presnejšie, a preto sa víťaz Zozo Championship prebojoval do druhého kola. V ňom súperilo trio Woods-Spieth-Stenson, pričom najmenej presné boli údery golfistu zo severu Európy.

Do finále sa tak dostal Woods so Spiethom. Posledným šiestym zásahom potom Tiger spečatil svoj triumf, ktorý urobil radosť aj jeho fanúšikom. „Ďakujem Brysonovi DeChambeauovi, Jordanovi Spiethovi, Garymu Woodlandovi, Henriku Stensonovi a Jonovi Rahmovi, že sa zúčastnili na Hero Shot,“ skonštatoval Woods na sociálnych sieťach.

Vzápätí si hrajúca legenda dovolila pripojiť jednu básnickú otázku: „Počíta sa toto ako 83. víťazstvo?“. Woods tak narážal na svoju rekordnú bilanciu s 82 kariérnymi titulmi na US PGA Tour, s ktorou vyrovnal zápis Sama Sneada. Na 83. prvenstvo si tak bude musieť počkať a nezíska ho ani v prípade, že by vyhral turnaj Hero World Challenge, ktorý sa nepočíta do oficiálnych výhier.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv