Neprehliadnite

Ďalším golfovým ženíchom je Španiel Rahm, podľahol študentskej láske

 

Vo svojom obľúbenom baskickom kostole, v Basilico de Begona v Bilbau, povedal španielsky golfista John Rahm v piatok svoje “áno” nastávajúcej manželke. Dvadsaťpäťročný profesionál si za životnú partnerku vybral Američanku Kelley Cahillovú, s ktorou sa zoznámil ešte na univerzite.

Rahm vyhral tento rok štyri turnaje. Prvý triumf získal po boku Američana Ryana Palmera v tímovej súťaži na Zurich Classic v New Orleans na konci apríla na US PGA Tour. Ďalšie tri tituly pridal na European Tour. V júli ovládol po druhý raz v kariére Irish Open, v októbri tiež po druhýkrát výhra na domácom Open de Espaňa.

A aby sa to neplietlo, tak v novembri pridal aj druhé víťazstvo na sezónnom finále DP World Tour Championship v Dubaji. Na European Tour vyhral Rahm Race to Dubai a po sezóne ho zvolili za Hráča roku. Vo svetovom rebríčku sa už vyšplhal najviac na tretie miesto za Brooksa Koepku a Roryho McIlroya. To najlepšie prekvapenie prišlo v súkromnom živote tesne pred Vianocami, keď si s Kelley nadelili svadbu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv