Neprehliadnite

Anglický tínedžer zahral rundu snov za 58 úderov!

 

Tak o takom kole snívajú všetci golfisti – ametérski aj tí profesionálni. Sedemnásťročný Angličan Craig Passmore zahral na klubovom turnaji v Players Clube v Bristole 58 úderov. Chlapec z Devonu tak na ihrisku s parom 72 zapisoval 14 rán pod par!

Passmore nedávno dostal pozvánku do anglickej mládežníckej reprezentácie. Napokon, ak vo svojom veku vie zahrať rundu pod 60, tak zrejme o jeho talente niet pochýb. Aby toho nebolo málo, tak svoje rozprávkové kolo zakončil čip-inom zo 40 metrov. „Len som upustil palicu a dal si hlavu do dlaní,“ opísal svoju reakciu pre ostrovné médiá. „Moje najlepšie doterajšie skóre bolo sedem rán pod par. Zahrať mínus štrnásť je úplne mimo realitu,“ smial sa tínedežer.

A to pritom bol Passmore po štyroch jamkách v pare! Zostávajúcich štrnásť jamiek teda zahral štrnásť rán pod par, keď si pripísal aj tri ígle a osem berdíkov. “Musím povedať, že každý na ihrisku bol za mňa šťastný a chlapci, ktorých poznám z tímu Anglicka, boli tiež rýchli vo svojich gratuláciách na sociálnych sieťach,“ zdelil Passmore, ktorý verí tomu, že ohromujúci záver roku 2019 je prísľubom pozitívnej budúcnosti v roku 2020.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv