Neprehliadnite

World Tour Championship: V Dubaji ďalej vládne Lorenzo-Vera, Fleetwood sa blíži k triumfu v sérii

 

Francúzsky golfista Mike Lorenzo-Vera vedie aj po druhom kole na finálovom turnaji European Tour. V Dubaji zahral dvanásť úderov pod par a má náskok troch úderov pred Angličanom Tommym Fleetwoodom a Španielom Jonom Rahmom. Druhý hráč sveta Rory McIlroy si pohoršil, klesol na piate miesto.


V boji o post európskej jednotky v tejto sezóne je aktuálne na čele Fleetwood, ale šancu uspieť majú stále aj Rahm či Rakúšan Bernd Wiesberger, ktorý vstupoval do World Tour Championship ako líder seriálu Race to Dubaj a aktuálne je na turnaji trinásty.


Ešte máme pred sebou cez víkend veľa golfu a v hre je nespočetne veľa rôznych scenárov. Je potrebné sa sústrediť na vlastný výkon, zostať vo svojej bubline,“ povedal Fleetwood, ktorý ovládol sezónu na European Tour už predvlani.

Po vynikajúcom prvom kole sa tentoraz trápil favorizovaný McIlroy. Po rane do vody na trojparovej šestke dokonca zapísal double bogey a v druhom dejstve nakoniec presiahol o dva údery normu ihriska. Celkove si preto pohoršil na šesť úderov pod par.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv