Neprehliadnite

V St. Andrews majú vlastného pivo – Red Hole a Tom Morris

 

 

V mekke golfu budú po novom aj čapovať svoje vlastné pivo. St Andrews Links spojilo sily s miestnym pivovarom St Andrews Brewing Company a výsledkom sú dva originálne „kúsky“, nad ktorými sa bude dobre rozprávať o tom, čo ste zažili na zelenom koberci.

Prvým „pifkom“ je štvorpercentný ležiak, druhým trochu slabší Ale. Prvé nesie názov 17. jamky miestneho Old Course, takže sa volá „Road Hole“. Druhé pivo dostalo názov podľa legendárneho Toma Morrisa. Či už čapované zo sudu, alebo z plechovky budete potom môcť obe piva ochutnať vo všetkých troch klubovniach v St Andrews Links.

Neustále sa snažíme zlepšiť celkový zážitok v Domove golfu. Aj preto je spolupráca s miestnou a veľmi renomovanou St Andrews Brewing Company tak vzrušujúca. Ich odhodlanie robiť skvelé pivá je nákazlivé,“ priznal Danny Campbell, obchodný riaditeľ St Andrews Links.

Na ihrisku bude v ponuke v Old Pavilione a Halfway House a potom samozrejme tiež po celom meste v baroch, kde točia ďalšie pivá miestneho pivovaru. Ležiak má byť sviežim a ráznym pivom, presne takým, ktorým chcete na devätnástej jamke zahnať smäd po vyčerpávajúcej runde golfu. Ale potom ponúkne zase trochu viacesladu a vaše chuťové poháriky tiež zachytia stopy karamelu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv