Neprehliadnite

R&A zverejnila dejiská kvalifikačných turnajov na The Open

 

 

Organizátori The Open oznámili, ktoré turnaje budú súčasťou kvalifikačnej školy (The Open Qualifying Series) pre 149. ročník britského majoru v Royal St. George’s v roku 2020.

Spomínaná kvalifikačná séria zavíta na poltucet hlavných globálnych Tour v 11 krajinách na piatich kontinentoch, a bude dohromady pozostávať z dvanástich turnajov. The Open Qualifying Series vznikla v roku 2014, aby dala možnosť zahrať si The Open hráčom z celého sveta. Aj preto R&A rada označuje jediný európsky major ako „najmedzinárodnejší.“

Prvá možnosť, ako sa naň kvalifikovať, bude ešte tento týždeň pred Prezidentským pohárom na Emirates Australian Open v Royal Melbourne od 5. do 8. decembra. Miesto v 156-člennom štartovnom poli The Open získajú traja najlepší hráči v Top 10 vrátane delených miest, ktorí sa ešte nekvalifikovali. Na US PGA Tour budú súčasťou kvalifikačnej série The Open štyri turnaje.

Sú to Arnold Palmer Invitational, kde budú v hre tri miestenky pre doteraz nekvalifikovaných hráčov v Top 10 vrátane delených miest, ďalej RBC Canadian Open (tri miestenky, Top 10), Travelers Championship (dve miesta, Top 8) a John Deere Classic (jedna miestenka, Top 5). Najviac miesteniek ponúkajú dva turnaje z European Tour a dva z Asian Tour.

O štyri miesta pre doteraz nekvalifikovaných hráčov v Top 12 vrátane delených miest sa bude hrať v januári na SMBC Singapore Open a v máji na Mizuno Open, a tiež v júni na Dubai Duty Free Irish Open a v júli na Aberdeen Standard Investments Scottish Open. Súčasťou The Open Qualifying Series sú ešte ďalšie dva turnaje na European Tour.

Sú to konkrétne januárový South African Open, ktorý figuruje aj v kalendári juhoafrickej Sunshine Tour, a tiež marockej Trophée Hasan II. Nadchádzajúci The Open sa bude konať od 16. do 19. júla v Royal St. George’s Golf Clube v kniežatstve Kent. Britský major sa tam hral celkovo už štrnásťkrát. Po prvý raz v roku 1894, naposledy v roku 2011, keď vyhral Darren Clarke.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv