Neprehliadnite

Presidents Cup: Fowler v Melbourne chýbať nebude, v tíme USA sa zranil Koepka

 

Už to vyzeralo, že Rickie Fowler sa na decembrovom Prezidentskom pohári nepredstaví. Najskôr hrajúci kapitán tímu USA Tiger Woods dal poslednú voľnú kartu v rebríčku horšie postavenému Patrickovi Reedovi a potom ešte mladoženáč Fowler chytil črevnú infekciu počas medových týždňov. Napokon sa však zranil Brooks Koepka, a tak posledné voľné miesto v tíme USA zaplnil Fowler.

Koepku vyradilo z hry zranenie ľavého kolena, ktoré si privodil minulý mesiac v Kórejskej republike na CJ Cupe. Podľa vlastných slov sa do začiatku súboja USA s Medzinárodným tímom bez Európy nestihne dať stopercentne do poriadku. Dlhší čas sa už v médiách špekulovalo o tom, že aktuálna svetová jednotka nie je zdravotne v poriadku.

„Od môjho zranenie v Kórei som v neustálom kontakte s Tigrom (Woodsom). Ubezpečoval som ho, že urobím všetko preto, aby som sa dal včas stopercentne do poriadku. Žiaľ, ale budem potrebovať viac času, ako sme obaja predpokladali,“ napísal Koepka na sociálnej sieti. „Mrzí ma, že nebude hájiť červené, biele a modré farby, mojim spoluhráčom prajem, aby Prezidentský pohár udržali pre USA,“ doplnil pred súbojom v austrálskom Melbourne.

 -jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv