Neprehliadnite

Open de Espaňa: Spilková si v Španielsku citeľne polepšila

 

Česká golfistka Klára Spilková zahrala tretí deň na turnaji Ladies European Tour v Marbelle svoje najlepšie kolo. Vďaka trom úderom pod normu ihriska sa v súčte dostala do paru a poskočila zo 45. na 27. miesto.

Do čela poduajtia Andalucía Costa del Sol Open de Espaňa sa dostala Nanna Koerstzová Madsenová. Dánska víťazka českého turnaja okruhu LET z roku 2016, ktorý sa hral na Dýšine pri Plzni, zapisovala sedem berdíkov a vedie so skóre -14.

Pražská rodáčka Spilková, ktorá pred turnajom začala spolupracovať s kondičným trénerom Svatoplukom Býmom, v treťom dejstve ani raz nechybovala a zaznamenala tri birdie. Rovnako, ako v predchádzajúcich dvoch kolách skórovala na štvorparovej sedmičke a ďalšie dve birdie mala rovnako na štvorparových jamkách – na jedenástke a štrnástke.

Dvadsaťštyriročná česká olympionička Spilková sa vrátila na najvyšší európsky okruh na záver kalendárneho roku, v ktorom absolvovala premiérovú sezónu v elitnom zámorskom seriáli LPGA Tour. V španielskom letovisku – Marbella štartuje po troch sezónach, v roku 2016 tam obsadila 35. miesto.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv