Neprehliadnite

Olesen si nadrobil, čelí obvineniam zo sexuálneho násilia

 

Rydercupová hviezda Thorbjorn Olesen v stredu absolvovala pojednávanie na súde, aby si vypočul obvinenie zo sexuálneho napadnutia a opilosti na palube lietadla. Dátum ďalšieho súdu je zatiaľ stanovený na 11. mája budúceho roka a to môže byť pre dánskeho golfistu veľký problém.

Dvadsaťdeväťročného Olesena zatkli ihneď po prílete z Memphisu do Londýna pri návrate z turnaja World Golf Championships-FedEx St Jude Invitational. Teraz je obvinený z toho, že na palube lietadla obťažoval cestujúcich aj posádku, než ho upokojil spoluhráč z rydercupového tímu Ian Poulter.

Svedkovia incidentu uviedli, že golfista vo svojom agresívnom správaní pokračoval aj potom, čo Angličan Poulter zaspal. Olesen potom údajne sexuálne obťažoval jednu z pasažierok a močil na podlahu v uličke prvej triedy. Jeho prípad bude mať dohru na súde v lete roku 2020. V praxi by to však znamenalo, že borec zo severu Európy môže prísť o veľkú časť sezóny.

Podle správ dánskych médií Olesen trvá na svojej nevine a tvrdí, že jeho správanie bolo dôsledkom požitia siných liekov. Teraz by mali kompetentné orgány zabezpečiť dokončenie testov do 27. novembra. Potom sa Olesen vráti pre súd k odvolaciemu konaniu, ktoré je naplánované na 13. decembra.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv