Neprehliadnite

O Kedíkovi roka rozhodol Lowryho triumf na The Open

 

Elitný golfista Rory McIlroy nebol jediným Írom, ktorý na turnaji WGC-HSBC Champions mal dôvod na oslavu. Brian „Bo“ Martin totiž ovládol anketu Kedík roka, keď v tomto roku dopomohol írskemu golfistovi Shanovi Laowrymu k triumfu na The Open.

V uplynulej sezóne najskôr v januári na Abu Dhabi HSBC Championship ukončili Lowryho viac než tri a polročné čakanie na víťazstvo. V júli potom Lowry s Martinom po boku senzačne zvíťazil na The Open organizovanom po 58 rokoch v Royal Portrushi v Severnom Írsku. To v očiach poroty učinilo z Martina, ktorého predtým zamestnávali Gary Murphy, Peter Lawrie, Alex Levy a Lucas Bjerregaard, jasného favorita.

Lowry si ho najal potom, čo sa v lete roku 2018 rozišiel s Dermotom Byrnom. Teraz mu dáva veľkú zásluhu na tom, že opäť po rokoch začal opäť vyhrávať. „Niet pochýb o tom, že sa môj golf zlepšil od tej doby, čo mi začal robiť kedíka, takže som veľa dlžný,“ ocenil Martinovu prácu Lowry po prvenstve na domácom majore. „Sme podobní ľudia, veľmi šťastné povahy. Hovoríme si vždy, že si to užijeme, zahráme si golf, urobíme po ceste pár vtipov a zarobíme nejaké peniaze,“ zľahčoval realitu Lowry.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv