Neprehliadnite

Mayakoba Classic: Medové týždne pokazila infekcia, Fowler sa odhlásil z turnaja

 

Medové týždne Rickieho Fowlera nedopadli podľa predstáv. Zo svadobnej dovolenky si totiž priviezol americký mladoženáč infekciu, kvôli ktorej trávil posledné dni viac na toalete ako po bok svojej čerstvej manželky Allison Stokkeovej. Fowler sa preto odhlásil už z turnaja Mayakoba Golf Classic.

Otázkou zostáva, na akom utajenom mieste presne Fowler so svoju atraktívnou ženou a skokankou o žrdi trávili medové týždne. V tomto smere nám veľmi nepomôže ani skutočnosť, že Rickie sa nakazil baktériou Campylobacter jejuni. Výsledkom podľa všetkého bola Kampylobakterová enteritída, jednoducho povedané hnačkové ochorenie.

Ešte stále beriem od lekárov predpísané lieky. Ešte nie som dostatočne silný. Výsledkom je, že kvôli chorobe som nemohol hrať ani turnaj Mayakoba Classic,“ poznamenal Fowler, ktorý patrí medzi najpopulárnejších golfistov na svete bez zisku major titulu. Americký golfista štartoval na súťažnom turnaji naposledy na záverečnom turnaji minulej sezóny – Tour Championship.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv