Neprehliadnite

Kedík „El Tucan“ už držgrošovi Kucharovi odpustil

 

Už je to rok odvtedy, čo verejnosť označila Matta Kuchara za skupáňa. Americký golfista ovládol síce turnaj Mayakoba Golf Classic, ale svojmu kedíkovi Davidovi Ortizovi nevyplatil spravodlivú odmenu. Mexický nosič vakov, prezývaný „El Tucan“, sa už však na zámorského borca nehnevá, pretože ten mu po dlhšom čase navýšil finančnú odmenu.

Ortiz sa musel relatívne dlho naťahovať cez médiá s Kucharom, ktorý z výhry 1,3 milióna amerických dolárov vyplatil svojmu kedíkovi len 5000 USD. Tradičná a bežná odmena pre nosičov sa pritom na US PGA Tour pohybuje medzi 5 až 10 % z vyhranej sumy. Zámorský borec napokon mediálnej prestrelke a tlaku zo strany kolegovi i fanúšikov na sociálnych sieťach podľahol a EL Tucanovi doplatil ďalších 45.000 USD.

Hoci je to stále ďaleko od čiastky z percentuálneho pomeru z výhry, Ortiz považuje celú kauzu za uzavretú. „Kuchar je dobrý človek. Nehnevám sa sa. Všetko je v poriadku. Aj keď sa vyskytli problémy s mojou výplatou, už nie som nahnevaný,“ uviedol Ortiz, ktorý chcel pôvodne investovať do výstavby verejnej prádelne. Nakoniec si však kúpil ojazdené BMW a zvyšok investoval do svojich obchodných aktivít a každodenného života. „Suma 50.000 dolárov, to je pre mňa veľa peňazí. Je to všetko pre mňa a málo pre Kuchara. Boli to peniaze, ktoré som potreboval na svoje podnikanie a na opravu kuchyni a kúpelne. A tiež na kúpu nového telefónu,“ prezradil Ortiz.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv