Neprehliadnite

Eso, albatros, ígl aj berdík v jednom kole, senzácia 11-ročnej Brazílčanky

 

Neuveriteľný kúsok sa podaril len 11-ročnej Brazílčanke Gabriele Hitoshiovej počas juhoamerického šampionátu US Kids Golf’s. Vo finálovom kole zaznamenala hole-in-one, albatros, ígl aj birdie, pričom do skórkarty zapísala bilanciu 65 úderov (-7).

Ani to však brazílskej tínedžerke napokon nestačilo na víťazstvo. Prirodzene, že jamky v tejto vekovej kategórii sú kratšie, no hovoríme o detskom golfe. Hitoshiová sa najskôr rozohrala tromi berdíkmi na svojej úvodnej deviatke, keď štartovala na desiatke. Tri bogey však znamenali, že ešte po jedenástich odohraných jamkách bola v pare. Potom to však prišlo s čistého neba!

Po ďalšom birdie na päťparovej trojke prišlo eso na trojparovej päťke dlhej 82 m. Dokonca albatros potom zahrala Brazílčanka na 265 m dlhej päťparovej jamke číslo sedem a ígl pridala na 174 m dlhom štvorpare ôsmej jamky. Deviatka za 30 rán, tedy za mínus šesť, tak bola na svete.

Oproti úvodnému kolu (83) sa tak Hitoshiová v podstate zlepšila o neuveriteľných 18 úderov. Spoločne s druhou rundou za 75 rán z toho bolo celkové skóre +7 a tretie miesto, päť úderov za víťaznou Almendrou Campoverdeovou z Peru.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv