Neprehliadnite

Austrálsky dôchodca žaluje klub, zrušili mu členstvo pre príliš častú hru

 

 

Golfový svet je bohatší o ďalšiu súdnu kauzu. V Sunningdale Golf Cube v anglickom Berkshiri sa rozhodli zrušiť klubové členstvo 72-ročnému Austrálčanovi. Dôvodom je fakt, že hrával častejšia ako mal. Starý golfista, ktorý je mimochodom právnik, má na vec odlišný názor a tak podal podnet na súd.

Dôchodcovi Johnovi Cawoodovi buď nestačilo odohrať ročne 30 kôl, alebo chcel zneužiť klub a obmedzené členstvo využíval ako plné. Sunningdale Golf Club totiž ponúka hráčom, ktorí z časových dôvodov nemôžu čerpať výhody plného členstva, členstvo s obmedzeným rozsahom, avšak za nižšiu cenu. Konkrétne za 1500 dolárov namiesto 5 000 USD za plné členstvo. Členmi exkluzívneho klubu sú okrem iných aj herci Sean Connery a Hugh Grant.

Podmienkou je, že hráč nesmie odohrať za jeden rok viac než 30 kôl. A práve túto kvótu Cawood podľa klubu v roku 2015 presiahol, preto mu zrušili členstvo. „Naposledy som hral viac než tridsaťkrát v roku 2006 a za každú hru som platil,“ obhajuje sa Cawood, podľa ktorého sa klub mýli. „Myslia si, že hrávam viac než tridsať kôl za rok, ale to nie je pravda,“ reagoval na obvinenia Cawood, ktorý na klub podal súdnu žalobu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv