Neprehliadnite

Woodsovi gratuloval aj prezident USA Trump

 

 

Medzi početný zástup gratulantov Tigra Woodsa sa podľa očakávaní zaradil tiež americký prezident Donald Trump. Ten ocenil posledný úspech legendárneho golfistu na sociálnej sieti, na ktorom zdieľal status Garyho Playera a pridal k nemu svoje dve vety.

Trumpa s Woodsom spája podľa všetkého dlhoročné priateľstvo a sympatie. Občas si spolu zahrajú na Floride golf a v máji Trump ocenil krajanov návrat korunovaný triumfom na US Masters udelením Prezidentskej medaily slobody. A svoju polievočku si najmocnejší muž sveta nezabudol prihriať ani tentoraz.

Tigrovi zagratuloval k vyrovnaniu rekordného zápisu Sama Sneada v počte titulov získaných na US PGA Tour. Oba ich majú 82. „OHROMNÝ ŠAMPIÓN,“ tituloval Trump na Twitteri Woodsa, a aby svojej reakcii dodal na významnosti, napísal to verzálkami. „Nech sa darí,“ dodal k statusu Garyho Playera, ktorý sa rozpísal trochu viac.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv