Neprehliadnite

Vandali vyčíňali v Prestwich Golf Clube neďaleko Manchestru

 

Neskutočné! Obľúbené ihrisko v Prestwich Golf Clube neďaleko Manchesteru počíta škody v desaťtisícoch britských libier. Neznámy vandal na terénnom buggy so svojimi kolesami zdevastoval zelený koberec takým spôsobom, že by sa nemusel hanbiť ani traktorista na poli.

Podľa očitých svedkov neznámy vinník so svojim terénnym strojom krúžil po grínoch, ale jeho deštruktívnej pozornosti neunikli ani ferveje a odpaliská. „Škody sú obrovské. Časti ihriska boli kompletne zničené. Ich oprava bude stať pekelné peniaze. Toto si klub nezaslúžil. Darilo sa nám na tomto mieste dobre, ale teraz máme divné pocity. Trhá nám to srdce,“ poznamenal manažér anglického klubu Chris Harding.

Polícia prípad vyšetruje, ale zatiaľ žiadneho páchateľa neobvinila ani nezatkla. Prestwich sa momentálne nachádza uprostred renovácie za milión liber, ktorá je z časti financovaná developerom Mulberrym Homesom.

Projekt počíta s prebudovaním jedenástich jamiek a s výstavbou luxusných domov na bývalých častiach ihriska. „Do rekonštrukcie ihriska sa investovalo množstvo času a peňazí, aby sme si boli istí, že bude pripravené na hru. Teraz nás bude stáť more času a úsilia, než budeme môcť opäť postupovať podľa plánu,“ ľutoval Harding.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv