Neprehliadnite

Škótsky odpor opadol, Trump môže postaviť gigantický rezort

 

Dlho diskutovaný plán na výstavbu nového ihriska v škótskom Aberdeenshire, ktorý pred šiestimi rokmi predložil Donald Trump, dostal od lokálnych úradníkov zelenú. Súčasný prezident USA postaví hneď vedľa majstrovského ihriska, ktoré otvoril severne od Aberdeenu pred siedmimi rokmi.

Plány na výstavbu osemnásťjamkového ihriska McLeod Course, ktoré dostalo názov po Trumpovej škótskej matke Mary, prvýkrát ukázal na verejnosti v roku 203. Dlhší čas sa mu však nedarilo kvôli odporu ostrovnej verejnosti voči jeho osobe a politike dať dokopy všetky pozemky. To sa má však zmeniť potom, čo členovia rady oblasti Formatine schválili plány pre výstavbu druhého ihriska dvojtretinovou väčšinou pri hlasovaní.

Už čoskoro však budú členovia rady hlasovať o pláne Trump Organisation predloženom v júni 2018 na výstavbu viac než 500 luxusných domov, ktoré chce Trump vybudovať zároveň s ihriskom. Pod značkou The Trump Estate pripravuje za 150 miliónov libier domy s dvomi až piatimi spálňami, mestské domy a usadlosti, ktoré sa budú predávať za čiastky od 300.000 libier vyššie. Ihrisko navrhol opäť Martin Hawtree, ktorý postavil aj pôvodné ihrisko v Trump International Golf Links v Aberdeenshire.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv