Neprehliadnite

Ryder Cup 2020: Karlsson prvým asistentom Harringtona

 

 

Kapitán európskeho tímu pre budúcoročný Ryder Cup Pádraig Harrington vymenoval za svojho prvého asistenta Roberta Karlssona. Prestížny duel sa uskutoční vo Whistling Straits Golf Clube v americkom Wisconsine (25.-27. septembra 2020).

Harrington si zvolil 50-ročného skúseného Švéda za svoju prvú pravú ruku zámerne. Karlsson „slúžil“ už minulý rok Thomasovi Bjornovi vo Francúzsku a v minulosti sa dvakrát sa na akcii zúčastnil ako hráč. Víťazstvo oslavoval raz, a to v roku 2006. O dva roky neskôr vo Valhalle potom dokonca k dvom foursomom nastúpil práve po boku Harringtona. Európania však vtedy ťahali za kratší koniec.

Karlsson je jedným z najskúsenejších aktívnych hráčov na European Tour. Na európskom okruhu si zatiaľ pripísal 623 štartov, z ktorých vyťažil 11 titulov. Ten posledný sa zrodil v roku 2010 pri veľkom finále okruhu v Dubaji, kde až v play-off zdolal Iana Poultera. Na budúcoročnom Ryder Cupe budú obhajovať trofej hráči zo starého kontinentu, ktorí vlani vo Francúzsku vyhrali na tímom USA presvedčivo 17,5:10,5.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv