Neprehliadnite

MSLT 2019 – 5. kolo: V Penati vyvrcholila jediná dámska túra

 

 

 

Posledné kolo tohtoročnej edície Mercedes Slovak Ladies Tour sme odohrali na ihrisku Heritage Course v Penati Golf Resorte. Hneď na úvod treba povedať, že golfistky to tentoraz nemali ľahké. Ukázalo sa však, že športový duch a vôľa sú na turnajoch dámskej túry pravidelne prítomné.

Ťažká úloha

Vyhlasovanie najštýlovejšej hráčky sa už stalo tradíciou. Prvú októbrovú sobotu bolo vybrať tú „naj“ skutočne obtiažne. Ráno, resp ešte zopár minút pred štartom len mrholilo, takže viaceré dámy nechali vyniknúť svoj outfit. Tento raz bol predpísaný dress code „káro“. Štvorčekované nohavice, sukne, polokošele, svetríky, či dokonca ponožky sa rýchlo schovávali pod oblečenie do dažďa a komplikovali tak situáciu výberovej komisii. Našťastie, po odohraní kola sa dámy opäť hodili do „gala“, prišlo dokonca na saká a bolerka. Nás najviac teší, že účastníčky na túto našu hru tak rady pristúpili a turnaje dostali ja iný, osobitý náboj.


Ako v lete na saniach

Aj tak by sa dal pomenovať golf na rozmočenom ihrisku. Isteže, troška preháňam. Samotnému ihrisku totiž nemožno nič uprieť, len priveľké množstvo vody spôsobilo, že v niektorých priehlbinách na fervejách či v rafoch jej už bolo viac ako sa patrí. Najmä nasiaknuté rafy boli často tvrdým orieškom a údery z nich boli náročné nielen na techniku, ale i silu. Napriek tomu sme zaznamenali zopár skvelých výsledkov, hoci všeobecne platí, že pochvalu a uznanie si zaslúžia všetci, ktorí úspešne odohrali všetkých osemnásť jamiek.

Deň a sezóna

Odmenou za niekoľko hodín na ihrisku bola samozrejme občerstvovacia stanica v polovici kola s rezníkmi, koláčom, jablkami i horúcim čajom, po hre skvelý obed a thajské masáže, o ktoré sa opäť postaral celoročný partner – spoločnosť Tawan. Piate kolo Mercedes Slovak Ladies Tour je nielen samotným turnajom, ale vyhlasujeme na ňom aj celkové víťazky v jednotlivých kategóriách i absolútnu víťazku, ktorú určuje súčet brutto bodov zo 4 najlepších výsledkov. Víťazky si odniesli krásne golfové bagy od generálneho partnera túry spoločnosti Mercedes-Benz Slovakia a tradične aj auto s hviezdou na kapote na víkend.

Výsledky MSLT 2019 – 5. kolo

/A-kategória/
1. Frederika Malichová 37 bodov, 2. Eva Senáriková 35, 3. Michaela Papierniková 34

/B-kategória/
1. Barbora Rychtáriková 46 bodov, 2. Milica Ďungelová 36, 3. Silvia Kotúčová 23

/C-kategória/
1. Gabriela Srnková 31 bodov, 2. Magdaléna Izakovičová 26, 3. Marcela Krnčoková 18


/Doplnkové súťaže/

Najbližšie kjamke: Jana Rychtáriková (4,83 m)

Najdlhší odpal: Frederika Malichová (200 m)

Najštýlovejšia hráčka: Renáta Zemková

/Celkové výsledky MSLT 2019/

Víťazka A-kategórie: Frederika Malichová 131 stfb

Víťazka B-kategórie: Barbora Rychtáriková 153 stfb

Víťazka C-kategórie: Gabriela Srnková 83 stfb

Absolútna víťazka (brutto): Frederika Malichová 102 stfb

/FOTOGALÉRIA – MSLT 2019 – 5. kolo/

-jj-, Text: Martin Pavlík, Foto: 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv