Neprehliadnite

LPGA – kvalifikácia: Spilková je v Severnej Karolíne po úvode na 34. mieste

 

Golfistka Klára Spilková je po úvodnom kole kvalifikácie o hraciu kartu na okruhu LPGA na 34. mieste, pričom druhá Češka Karolína Vlčková sa delí o 79. pozíciu. Takmer stovka golfistiek bojuje v Pinehurste v Severnej Karolíne o 45 postupových miest.

Pražskej rodáčke Spilkovej sa vlani osemkolová kvalifikácia mimoriadne vydarila a vďaka štvrtej pozícii si zaistila pre aktuálnu sezónu kartu na LPGA. Dvadsaťštyriročnej českej olympioničke sa premiérová sezóna na elitnom ženskom okruhu aj vinou zdravotných problémov nevydarila podľa jej predstáv.

Takže Spilková musí o kartu bojovať znovu. Do prvého kola nastúpila silno nachladnutá a na ihrisku číslo 6 v Pinehurste zahrala jednu ranu nad par. Vlčková potrebovala ešte o tri údery viac. Vo vedení je so skóre -6 Američanka Kim Kaufmanová.

Kvalifikáciu tvoria dva štvorkolové turnaje v Pinehurste oddelené trojdennou prestávkou. Výsledky z prvého turnaja si hráčky prenesú do druhého, ktorý sa bude hrať na ihrisku číslo 9. Hranica katu pre 80 hráčok bude až po šiestom kole.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv