Neprehliadnite

Lowry sa stal doživotným členom European Tour

 

Írsky golfista Shane Lowry sa dočkal ďalšieho ocenenia za svoj tohtoročný triumf na The Open. Šéf European Tour Keith Pelley mu nedávno udelil čestné doživotné členstvo. Lowry sa tak zaradil na zoznam najväčších legiend elitnej európskej série.

Tridsaťdvaročný borec zaknihoval v Royal Portrushi svoj premiérový major titul a pobláznil v júli fanúšikov v Severnom Írsku aj tých v dejisku turnaja. Prvé The Open hrané v Severnom Írsku od roku 1951 vstúpilo do histórie. Lowryho víťazstvo sa zrodilo desať rokov po nezabudnuteľnom triumfe na Irish Open 2009 v County Louth Golf Clube v Baltray, kde vyhral ešte ako amatér.

Lowry momentálne dominuje poradiu Race to Dubai, keď na začiatku sezóny zvíťazil na Abu Dhabi HSBC Championship, prvom podujatí Rolex Series v sezóne. Ostrovný golfista, ktorý najprestížnejšej európskej túre vyhral doteraz päť turnajov, sa stalo 56. osobnosťou v poradí, ktorá sa stala doživotným členom European Tour. V tejto sezóne si rovnaké ocenenie trochu prekvapujúci prevzal aj Američan Patrick Reed.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv