Neprehliadnite

Kórejčanovi Kimovi znížili prísny trest za zdvihnutý prostredník

 

 

Kórejská profesionálna golfová asociácia (KPGA) znížila trest hráčovi Biovi Kimovi z troch rokov na jeden. Kórejský profesionál neovládol svoje emócie na turnaji DGB Financial Group Volvik Daegu Gyeongbuk Open a vo finálovom kole ukázal zdvihnutý prostredník jednému z divákov.

Spomínaný divák vyrušil Kima pri údere zvukom fotoaparátu z mobilného telefónu. Hráč však aj tak musí zaplatiť pokutu v prepočte okolo 6700 eur a odpracovať 120 hodín verejných prác. Ázijský golfista sa tak bude môcť vrátiť ku golfu až v roku 2021.

Prísny trest vyvolal vlnu nevôle u golfových kolegov po celom svete. „Nemôžete vziať na tri roky niekomu prácu kvôli jednému incidentu. Každý robí chyby. Keby to bol piaty alebo šiesty delikt, tak nepoviem nič. Ale keď nerobíte žiadne problémy, chováte sa pekne a ste dobrý človek ako on, nemôžete toto niekomu urobiť,“ uviedol americký golfista kórejského pôvodu Kevin Na.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv