Neprehliadnite

Herec a golfový nadšenec Bill Murray účastníkom autonehody

 

Veľká nepríjemnosť postretla pred turnajom European Tour v Škótsku americkú filmovú hviezdu Billa Murrayho. Stal sa totiž účastníkom nehody štyroch automobilov.

K skupinovej zrážke vozidiel došlo v posvätnom St. Andrews, dejisku turnaja Alfred Dunhill Links Championship. Napriek tomu, že do havárie sa zaplietli vozidlá Mercedes E Class, Jeep, Ford Transit a Citroen C4, nikto neutrpel vážne zranenia, avšak nejaké tie škrabance si účastníci nehody odniesli. A patrí medzi nich aj Murray.

Ten v čase utorkového obeda cestoval ako spolujazdec v mercedese a z auta vystúpil ľahko otrasený. Najviac to ale odnieslo jeho pravé zápästie, na ktoré si 69-ročný hollywoodský herec následne dával ľadové obklady. Ani to ale Murrayho neodradilo od toho, aby po obede vyrazil na cvičnú lúku, kde sa snažil zistiť, ako je to s jeho prípadným štartom v Pro-Am turnaji. Keďže však mal pravé zápästie zaviazané, musel hrať len s jednou rukou.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv