Neprehliadnite

Francesco Molinari prepustil kedíka, kvôli zlým výsledkom

 

Vlaňajší šampión z The Open Francesco Molinari prepustil svojho kedíka Pella Iguarana, s ktorým zažil v posledných sezónach prielom vo svojej kariére. Od roku 2020 mu bude nosiť palice a radiť Mark Fulcher, niekdajší dlhoročný kedík Angličana Justina Roseho.

Molinari a Iguaran spolu strávili na turnajoch posledné štyri roky. Teda aj minulý rok, keď golfista z Apeninského polostrova prenikol definitívne medzi svetovú špičku. V roku 2018 ovládol tri turnaje vrátane prestížnych íventov BMW PGA Championship a The Open. Nezmazateľne sa Molinari vlani zapísal tiež do histórie Ryder Cupu, keď v Paríži v súboji s USA získal pre Európu maximálny a rekordný počet piatich bodov. To všetko s Iguaranom na bagu.

Tento rok pridal ďalšie víťazstvo v Bay Hill a viedol na US Masters, keď išiel v Auguste na druhú deviatku. Prepadol sa však na delené piate miesto. Od tej doby nedokázal premeniť na umiestnenie v Top 10 ani jeden z jedenástich štartov a na domácom Italian Open dokonca neprešiel katom. A tak sa rozhodol pre radikálne riešenie. „Boli to takmer štyri sezóny neskutočných emócií a skutočne produktívna práce, ale nanešťastie vzťahy občas končia, hoci si to neprajeme,“ napísal na sociálnej sieti Molinari.

Čoskoro 37-ročnému Talianovi tak bude do konca kalendárneho roka nosiť palice Jason Hempleman. Od roku 2020 však prevezme jeho rolu spomínaný Fulcher, ktorý sa preslávil jedenásťročnou lojalitou po boku svetovej jednotky Roseho. Fulcher na začiatku sezóny Angličana na čas opustil, pretože sa podrobil operácii srdce. Na US Masters se vrátil, ale v júni dvojica oznámila definitívny rozchod. Rose si potom najal Garretha Lorda, ktorý predtým pracoval u Henrika Stensona.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv