Neprehliadnite

CJ Cup: Svetový líder Koepka titul v Kórei neobháji, zranil sa

 

 

Prvý hráč svetového golfového rebríčka Brooks Koepka musel kvôli obnovenému zraneniu kolena odstúpiť z turnaja US PGA Tour v kórejskom Čedžu. Vlaňajšie prvenstvo na evente CJ Cup tak s istotou neobháji.

Dvadsaťdeväťročný Američan sa v priebehu druhého dňa pošmykol na mokrom betóne a poranil si kĺb, s ktorým v auguste podstúpil liečbu kmeňovými bunkami. Ďalšiu účasť na turnaji vzdal krátko pred štartom tretieho dejstva.

Po konzultácii so svojim lekárom som sa rozhodol odstúpiť a odcestovať domov na ďalší vyšetrenie,“ uviedol Koepka vo vyhlásení. Koepka neprežíva vydarený vstup do sezóny. Od uvedenej terapii to bol jeho druhý turnaj v sezóne a v tom prvom, na začiatku októbra neprešiel v Las Vegas katom.


To sa víťazovi štyroch majorov vrátane tohtoročného US PGA Championship stalo po prvý raz po viac než pol roku. V hre o väčší úspech nebol Koepka ani v Kórei, kde sa turnaj pre osem desiatok golfistov hráva bez zvyčajného vyraďovania po dvoch kolách. V polovici turnaja strácal na lídra Thomasa 13 úderov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv