Neprehliadnite

Bejzbalový tréner zahral dvakrát hole-in-one v jednom kole!

 

 

Bejzbalový tréner nadhadzovačov v klube St. Louis Cardinals Mike Maddux zažil nedávno na golfe famózny deň. V priebehu jedného kola totiž trafil dvakrát eso!

Pravdepodobnosť, že sa takýto zázrak naozaj stane, sa dá vyjadriť pomerom 1:67,000.000. Maddux zaznamenal obe hole-in-one v Army Navy Country Clube v Arlingtone, ale pomohlo mu to len k výsledku 72 úderov (+1).

Bejzbalový odborník doteraz údajne trafil štyrikrát eso, takže tieto čerstvé majú poradové číslo 5 a 6. „Musím sa priznať, že si tak trochu už na to zvykám,“ komentoval s dávkou humoru svoje senzačné údery Maddux.

Lenže tréner bejzbalistov zo St. Louis si zrejme vybral všetko športové šťastie na golfovom ihrisku. Vo večernom zápase play-off zámorskej MLB totiž prehrali na ihrisku Washingtonu 1:8 a v sérii už prehrávajú 0:3 na zápasy. Bejzbalistom z hlavného mesta tak stačí na postup do Svetovej série už len raz vyhrať.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv