Neprehliadnite

Woods po operácii už opäť naplno „zarezáva“

 

 

Hviezdny Tiger Woods má za sebou ďalší krok vpred vo svojej rehabilitácii kolena, ktoré si nechal operovať po skončení sezóny. Pre zámorské médiá uviedol, že dostal od lekára zelenú na plnú tréningovú záťaž.

V programe „Good Morning America“ americký golfista potvrdil, že má od doktorov povolenie k návratu ku súťažnému golfu. Woods minulý mesiac podstúpil artroskopickú operáciu, ktorá mu pomohla napraviť drobné poškodenie chrupavky v ľavom kolene.

Teraz už sa môže naplno pripravovať na novú sezónu a tiež na Prezidentský pohár, kde chce byť nielen kapitánom amerického výberu, ale aj hráčom. „Minulý týždeň som dostal povolenie na plnú tréningovú záťaž, a tak som hral hneď druhý deň deväť jamiek,“ povedal Woods.

Woods oznámil prostredníctvom sociálnych sietí, že sa podrobil už piatej operácii kolena. „Áno, ešte stále je to citlivé a bolí to. Ale už môžem začať tiež posilňovať, aby som získal späť svoje svaly a váhu,“ odpovedal Woods v Liberty National Golf Clube v New Jersey, kde organizoval svoj nový turnaj Nexus Cup.

/Historický zoznam zranení a chirurgických zákrokov Tigra Woodsa/

Bývalý dlhoročný prvý hráč svetového rebríčka profesionálnych golfistov a pätnásťnásobný major šampión má v pláne sa naplno zotaviť do začiatku nového turnaja na okruhu US PGA Tour. Podujatie ZoZo Championship je na programe od 24. do 27. októbra v japonskej Čibe.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv