Neprehliadnite

Tech Championship: Spilková si v Indianapolise zahrá aj finálové rundy

 

 

Príjemné povzbudenie pre Kláru Spilkovú prišlo zo zámoria. Česká golfistka sa na turnaji LPGA Tour v Indianapolise prebojovala do finálových kôl. Na evente Tech Championship prešla katom o jeden úder. Druhé kolo zvládla na 72 úderov a figuruje na chvoste šiestej desiatky.

Pre Spilkovú ide o pozitívny impulz. Na predchádzajúcich piatich turnajoch najprestížnejšej ženskej túry sa jej totiž nepodarilo prejsť katom. Golfistka s olympijskými skúsenosťami sa v piatok blysla sériou štyroch berdíkov na 11. až 14. jamke a útočila na výraznejší posun vo výsledkovej listine.

Potom ale prišli dva double bogey za sebou a kolo zakončila opäť v pare. Prvá česká víťazka profesionálneho turnaja na Ladies European Tour prešla katom na LPGA Tour tento rok po štvrtý raz, no deväťkrát sa jej to nepodarilo.

Ešte nedávno sa sa trápila 24-ročná pražská rodáčka so zdravotnými a únavovými problémami. Aj preto teraz musí bojovať o udržanie prestížnej karty na ďalší rok. Na čele turnaja Tech Championship v Indianapolise je s výsledkom -11 Kórejčanka Hor Mi-čung, která vedie o dve rany pred Japonkou Sakurou Jokomineovú a útočí na štvrtý titul na LPGA Tour.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv