Neprehliadnite

Safaway Open: Lefty potreboval deväť úderov na jednu jamku!

 

Taký vstup do novej sezóny US PGA Tour si Phil Mickelson rozhodne nepredstavoval. Na Safeway Open zahral v úvode prvého kola quadruple bogey a po kole za 75 rán (+3) ho čaká náročný boj o kat.

Naopak, podstatne bližšie k finálovým kolám má po prvý raz v kariére amatér Tony Romo, ktorý sa preslávil v zámorskej NFL ako rozohrávač tímu amerického futbalu Dallas Cowboys. Až na spomínaný kolaps však Lefty nezahral až tak tragické kolo.na úvod tradičného jesenného turnaja v kalifornskej Nape. Lenže to, čo sa stalo hneď na piatej jamke, výrazne ovplyvnilo celkové skóre. Mickelson skončil po drajve v ľavom rafe, odkiaľ poslal loptičku dvakrát do autu.

Dva trestné údery a fakt, že se na grín dostal až siedmou ranou, znamenali spomínaný výsledok deväť rán na jednej jamke. „Musím sa nad tou jamkou trochu zamyslieť, pretože to isté sa mi stalo tiež v minulom roku vo finálovom kole. Tiež som skončil dvakrát v aute, tá jamka mi to dáva vyžrať,“ priznal Mickelson. Ľavoruký profesionál po prvom kole stráca štyri rany na priebežnú hranicu katu a dokonca desať úderov na lídrov, ktorými sú Adam Scott a Andrew Landry (obaja -7). O ďalší úder zaostávajú Francesco Molinari a Matthew NeSmith.

Parádne rozohral turnaj tiež golfový amatér Romo, ktorý štartuje po štvrtý raz na okruhu vďaka sponzorskej pozvánke a opäť dokazuje, že nejde len o marketingový ťah. Romo sa v úvodom dejstve na ihrisku Silverado dostal dve rany pod par, za čo ďakuje predovšetkým skvelému finišu. Ešte päť jamiek pred koncom bol jednu nad, potom ale zapisoval berdíky na jamkách 5, 8 a 9. „Dnes som to hral rovnako ako na futbale. Musíte hrať od začiatku, a aj keď sa vám nedarí, z ničoho nič sa chytíte a zrazu vám to ide a veci vám začnú vychádzať,“ opísal Romo svoju prvpú rundu.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv