Neprehliadnite

BMW PGA Championship: Fisher trafil albatros za luxusného „bavoráka“

 

Životným úderom sa blysol v treťom kole a turnaji BMW PGA Championship domáci Angličan Ross Fisher. Na päťparovej osemnástke vo Wentworthe dal historicky prvý albatros a vyslúžil si za to športiak BMW od hlavného sponzora eventu.

BMW i8 Roadster Rosso Corsa za takmer 160.000 eur, ktorý bol v hre na 18. jamke najprestížnejšieho turnaja European Tour v kalendári, našiel svojho majiteľa. Do svojej novej garáže to nebude mať ďaleko. Z Wentworthu do Ascotu, kde Fisher býva, je to autom len 12 minút. Pokiaľ na to so svojim novým žihadlom šliapne, tak aj omnoho skôr.

Angličan má s turnajom aj ihriskom bradatý vzťah. Ako mladík tam v roku 2009 skončil na druhom mieste. V posledných dvoch sezónach tu skončil dvakrát v Top 10. Čo sa mu však prihodilo v sobotu, je niečo výnimočné. Jeho druhá rana štvorkou železom z 200 m dopadla na grín a zaplávala rovno do jamky.

Fisher na osemnástke zmazal rovno tri rany naraz a parádnym albatrosom len podtrhol skvelú druhú deviatku, na ktorej predtým zahral päť berdíkov. Na prvej deviatke pritom zahral plus dva. V tom momente ani sám nemohol tušiť, že z tretieho dejstva odíde so skóre mínus šesť. Celkovo je Fisher na skóre -7 a delí sa o 15. miesto.

Toto bola najlepšia rana, akú som trafil za dosť dlhú dobu. Ľahko som ju zatiahol a znechutene odvrátil pohľad, pretože som si myslel, že išla príliš doľava. Ale potom som počul reakciu divákov. Rana letela očividne ďaleko a vyvolala veľký rozruch,“ vysvetľoval Fisher, ktorému kedík Lee oznámil šťastnú novinku: „Práve si vyhral auto.“ Šťastlivec Fisher je len druhým hráčom v histórii, ktorý zaznamenal albatros na turnaji z kategórie Rolex Series.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv