Neprehliadnite

Berdíky pre zničené Bahamy

 

Nedávna prírodná katastrofa, ktorá postihla Bahamské ostrovy, neobišla ani profesionálnych golfistov. Obľúbenej dovolenkovej destinácii, ktorú spustošil hurikán Dorian, sa rozhodli viacerí pomôcť. Medzi nich patrí aj Justin Thomas.

Americký borec za každé súťažné birdie zahrané až do konca roku, pošle na konto neziskovej organizácie „Convoy of Hope“ (Konvoj nádeje) 1000 amerických dolárov. Thomas má k Bahamám blízky vzťah. Relatívne pravidelne vyráža do Baker’s Bay so svojimi kolegami z US PGA Tour na „jarné prázdniny“. S Jordanom Spiethom, Rickiem Fowlerom a ďalšími hráčmi Thomas vyrazil na Bahamy po prvý raz v roku 2016, odvtedy na ne nedá dopustiť. Keď zo svojho bezpečného domova sledoval, ako hurikán Dorian nedávno pustoší neďaleké územie, rozhodol sa pomôcť.

„To miesto bolo takmer vymazané z mapy. Áno, Baker’s na tom nie je tak špatne, ako napríklad Marsh Harbour alebo Abaco, ale aj tak je to príšerný pohľad. Skutočne hrozné,“ skonštatoval Thomas pred štartom turnaja Safeway Open. „Sám nezmôžem nič, ale aspoň sa pokúsim, aby sa o tom hovorilo a ďalší sa ku mne napríklad pridajú Bude trvať dlho, než sa všetko opraví, takže každá drobná pomoc od kohokoľvek je veľmi dôležitá,“ domnieva sa desaťnásobný šampión na US PGA Tour.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv