Neprehliadnite

Arnold Palmer inšpiráciou aj pre umelcov

 

 

Umenie v kombinácii s originálnym nápadom takmer vždy znamená zásah do čierneho. A práve to sa podarilo umelcovi Blakeovi Byersovi, ktorý na zobrazenie netradičného portrétu legendárneho Arnolda Palmera využil golfové týčka!

Fotografií, ktoré zachytávajú Palmera v najrôznejších momentoch a situáciách existuje nespočetné množstvo. Lenže Byers zvečnil trojrozmerného „Kráľa golfu“ pomocou týčok, čo už tak bežné zase nie je.

Byers stvárnil šampióna siedmich major turnajov originálne. Vystačil si s viac než 30.000 farebnými týčkami. Pri detailnom pohľade je však zrejmé, že nešlo len o prosté napichovanie týčiek do tabule. Byers sa vyhral aj s hĺbkou pripnutia, aby perfektne zvýraznil kontúry Palmerovej tváre.

Gigantický obraz, ktorý meriac minimálne dva metre na výšku a tri metre na šírku vytvoril umelec pre golfovú krčmičku „Flatstick“ v americkom Sacramente. Palmer nie je jedinou celebritou, ktoré venoval Byers hodiny svojej práce. V lete vytvoril portréty Elvise Presleyho a Heatha Ledgera z kartónu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv