Neprehliadnite

Aj DJ musel na operáciu s kolenom

 

Nie je to len Tiger Woods, kto musí svoje zdravotné problémy riešiť operáciami. Jednu musel v krátkej pauze medzi sezónami na US PGA Tour podstúpiť tiež tretí hráč sveta Dustin Johnson, ktorému lekári vo štvrtok opravili poškodenú chrupavku v ľavom kolene.

/DJ využil čas v nemocnici na prípravu balíčkov pre deti na hurikánom postihnutých Bahamských ostrovoch./

DJ by sa mal podľa vyjadrení svojho tímu vrátiť po rutinnej artroskopickej operácii do hry ešte na jeseň, a to v stopercentnom stave. Pred ôsmimi rokmi pritom absolvoval podobnú procedúru v pravom kolene. Johnson za sebou nemá sezónu, ktorú si vysníval. Na úvodných dvoch majoroch síce skončil na druhom mieste, na US Open a The Open ale už skončil vo štvrtej, respektíve v šiestej desiatke poradia.

Jediný turnajový titul si v tomto roku pripísal na akcii WGC v Mexiku, ale aj to sa stalo už vo februári. Druhá polovica sezóny bola jednoznačne slabšia, keď na ôsmich turnajoch v rade neskončil ani raz v Top 15. Všetko „korunoval“ posledným miestom na Tour Championship. Aj napriek spomínanej operácii by mal prvú príležitosť na nápravu dostať už čoskoro, pretože má byť od 10. do 13. októbra jednou z hviezd Houston Open.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv