Neprehliadnite

Adam Scott: „Prezidentský pohár s Tigrom by bol atraktívnejší“

 

V prípade, že sa Tiger Woods objaví v americkom tíme na Prezidentskom pohári, zvýši to prestíž celého podujatia. Austrálčan Adam Scott sa na túto výzvu teší, no súčasne má obavy o zdravotný stav hviezdneho Woodsa.

Woods pred štrnástimi dňami spôsobil rozruch, keď na konci jedného zo svojich blogov k Prezidentskému poháru preškrtol slovo kapitán a nahradil ho slovným spojením hrajúci kapitán. Oficiálne bude kvarteto hráčov, ktorí dostanú obdrží od kapitána divokou kartu, oznámia až 4. novembra. Dnes už je však isté, že ak by Woods hral, záujem fanúšikov o zápas medzi Spojenými štátmi americkými a zbytkom sveta bez Európy by bol ešte väčší.

Zvýšenú motiváciu zdolať USA s Woodsom v zostave by navyše mali hráči súpera. „Bolo by lepšie, keby hral. Aj keby nastúpil len napríklad na dva západy. Záleží na ňom. Ale hádam, že bude musieť premýšľať o tom, či to bude lepšie aj pre jeho tím,“ skonštatoval Woodsov dlhoročný rival Scott. Golfista od protinožcov opísal potenciálny zápas s ním doma v Melbourne ako úžasnú spomienku na svoju kariéru.

Či však k tomu napokon aj vôbec dôjde austrálsky švihák zatiaľ netuší. „Ťažko povedať, ako na tom teraz Tiger je. Keď vyhral US Masters, mysleli si všetci, že ovládne ďalších päť majorov v rade. Ale teraz zase nemáme tušení, ako je na tom zdravotne,“ dodal Scott. Nielen 39-ročný Austrálčan tuší, že tohtoročný Presidents Cup by mohol byť pre niekdajšiu dlhoročnú svtovú jednotku jedným z posledných, ak nie úplne posledným.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv