Neprehliadnite

A Military Tribute at The Greenbrier: Hovland vyrovnal pozoruhodný rekord US PGA Tour

 

Od nórskeho golfového supertalentu Viktora Hovlanda sa čakajú veľké veci a on dokazuje, prečo to tak je. V nedeľu dokonca vyrovnal jeden z prestížnych rekordov US PGA Tour. Vo finálovom dejstve na turnaji A Military Tribute at The Greenbrier zahral sedemnáste kolo v rade so skóre pod 70!

Hovland sa v tomto roku stal najlepším amatérom na US Masters aj US Open. Potom už ale konvertoval k profesionálom. A hoci si ešte musí na titul počkať, už teraz podáva rodák z Osla skvelé výkony. Zatiaľ odohral ako profesionál na US PGA Tour šesť turnajov. Päť ešte v minulej sezóne a jeden v tej práve štartujúcej.

A práve finálovým kolom na A Military Tribute at The Greenbrier vyrovnal jeden z rekordov okruhu. Zahral totiž sedemnáste súťažné kolo pod sedemdesiat v rade! Neskutočná bilancia bez ohľadu na to, ako sa na tento štatistický ukazovateľ pozrieme. A to posledné kolo, ktoré v jeho prípade začínalo sedmičkou, bolo za rovných 70 rán koncom júna na Rocket Mortgage Classic.

Vďaka svojim maximálne vyrovnaným výkonom si z posledných piatich štartov na US PGA Tour pripísal štvrté, delené desiate, dve delené trináste a jedno delené šestnáste miesto. „Prodigy“ zo severu Európy sa nemusí hanbiť ani za výsledné skóre v spomínaných prípadoch. Postupne zapisoval hodnoty -15, -15, -14, -19 a naposledy -12.

Na tie čísla skutočne nemyslím,“ hovorí úprimne Hovland, ktorý sám dobre vie, že takto ľahko to stále v živote a v kariére nepôjde. „Stal som sa profíkom v lete po škole a neviem, aké budú ostatné ihriská, ktoré budeme hrať v druhej časti sezóny. Teraz sme hrali na ihriskách, ktoré sa dali hrať. Nefúkal príliš vietor a gríny boli mäkké,“ uviedol mladík, o ktorom ešte budeme počuť.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv