Neprehliadnite

Zvarík ozdobil klubový titul vo Veľkej Lomnici rekordom

 

Golfista Juraj Zvarík sa stal absolútnym víťazom PRO kategórie na otvorených majstrovstvách Lomnického golfového klubu na rany, ktoré sú zaradené vo World Amateur Golf Ranking.
Na ihriku Black Stork vo Veľkej Lomnici zahral hneď prvý deň rekord ihriska 65 rán. Druhý deň mal o dve viac, v posledný tretí zahral 69 rán (celkovo -15 rán za 3 dni).

„Týždeň pred turnajom som bol na Czech Moneta PGA v Ropiciach, kde som sa umiestnil tretí s výsledkom -3 za 2 dni. Takže som si veril. No ani vo sne by mi nenapadlo, že môžem zahrať takýto výsledok,“ povedal Zvarík.

Rekord ihriska som vyrovnal, keďže -7 zahral Adam Puchmelter pred dvomi rokmi. Po prvom dni som cítil únavu, no mal som jasný cieľ na každej jamke – trafiť fervej a ďalšou ranou trafiť grín, čo sa mi splnilo. Všetky tri dni som aj veľmi dobre patoval, a to bol kľúč k úspechu,“ dodal slovenský golfista.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv